Uddannelser du kan overveje, hvis du gerne vil hurtigt i job

19 november 2021
Emilie Ann Jacobsen
image

editorial

Er du arbejdsløs nu, og drømmer du om hurtigt at kunne komme i arbejde igen, kan du for eksempel tage en ny uddannelse eller et certifikat, der kan hjælpe dig på vej. Uddannelsen eller certifikatet kan hjælpe dig med at få de kompetencer, som du har brug for for at kunne komme ind i en ny branche eller varetage nogle andre opgaver i den branche, du allerede er en del af. 

Her kommer vi ind på tre korte efteruddannelser, du kan tage for hurtigt at kunne komme i arbejde. Vi er blevet inspireret af EUC Syd, der udbyder en række forskellige kurser og uddannelser for dig, der bor i Syd- og Sønderjylland. 

Tag et buskørekort

En oplagt mulighed for dig er, at du tager et buskørekort, hvis du gerne vil hurtigt i arbejde. Der er ofte mangel på chauffører, og du kan derfor være sikker på, at du nemt kan få et arbejde. Du kan for eksempel arbejde inden for det offentlige, køre med turister, pensionister eller børnehavebørn. Der er altså mange muligheder, alt efter hvilken retning du gerne vil i. Læs mere på https://www.eucsyd.dk/amu-efteruddannelse/kursusoversigt/transport/ 

image

Få nye arbejdsopgaver med et krancertifikat

En anden mulighed er, at du tager et krancertifikat. Det kan dels give dig nye arbejdsopgaver i din nuværende branche, eller det kan hjælpe dig med at komme ind i en ny branche. Der er nemlig mange brancher, hvor der er brug for en kranfører. Det kan for eksempel være bygge- og anlægsbranchen. 

Lær at køre gaffeltruck 

En tredje mulighed er, at du lærer at køre gaffeltruck. Det er ikke svært for dig at lære, og du kan derfor hurtigt få taget kurset og for eksempel få arbejde på et lager. Ved at køre gaffeltruck kan du slippe for de tunge og hårde opgaver, der er på et lager. Det kan skåne din krop. 

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://beauty-blogg.se/

https://beauty-newz.se/

https://beautybloggen.se/

https://fashion-bloggen.se/

https://fashion-guiden.se/

https://mode-tips.se/

https://modeglad.se/

https://modeochtrender.se/

https://senastemode.se/

https://stilikoner.se/

https://stilinfo.se/

https://trendinfo.se/

Flere Nyheder