Tips til renovering af terrassen

04 July 2022
Marie Pedersen

Trænger din terrasse til nyt liv? Læs med her, og få en række tips til, hvordan du skaber og indretter din drømmeterrasse.

Giv terrassen nyt liv

Har du en have, og drømmer du om, at skabe en platform mellem hus og have, i form af en terrasse? Skab din egen lille oase, med plads til både afslapning, hyggestunder og fest.

Skal du igennem den helt store renovering, hvor alt skal rives op, og hvor der skal lægges nye brædder, så kan du passende benytte muligheden til, at tænke alle detaljer igennem. Hvilket materiale foretrækker du? Skal det males? Måske skal det matche husets vinduer og døre? Du finder et bredt udvalg af terrassedøre på Klarfonster.se.

Dubbel altandörr

Sådan indretter du din terrasse

Når selve terrassen står klar, kan du begynde at tænke i indretning. Der er næsten ikke grænser for, hvordan du kan skabe et rum, der både er indbydende, hyggeligt og stilet. Har du en stor terrasse, med masser af plads at udfolde dig på, kan du indrette den i små rum.

Du kan f.eks. indrette et hjørne med et havebord, hvor du kan nyde en kop morgenkaffe eller spise lækkert mad med venner og familie om sommeren. Du kan også indrette et hjørne med behagelige stole og et sofabord, som vil fungere perfekt til de lange, lyse sommeraftener. Vil du skabe et rustikt udtryk, kan du evt. selv lave dine møbler, f.eks. ud af Europaller. Bliver de stablet og evt. malet, vil de i den grad bidrage til hygge på terrassen.

Vedligeholdelse af terrassen

Når du har en terrasse, har du formentlig også et ønske om, at holde den ren og pæn. Det kan du gøre ved, med jævne mellemrum, at feje og vaske brædderne eller underlaget. Du kan også bruge en højtryksrenser, f.eks. i foråret, inden du er klar til at tage terrassen i brug.

More articles