Sikker forsendelse – også internationalt – med UPS

02 November 2018
Astrid Pedersen

editorial

Som international forhandler eller leverandør af fysiske produkter kommer du højst sandsynligt ofte i en situation, hvor du skal sende pakker eller andre typer forsendelser (paller eller containere) til oversøiske territorier, eller i hvert fald lande uden for EU. Og denne type forsendelse kan godt blive dyr, hvis du ikke ser dig godt for, og finder den mest optimale løsning.

Sikker håndtering af din internationale forsendelse med UPS

Hvis du som leverandør står for at skulle sende større eller mindre pakker eller colli forsendelser på tværs af landegrænser og kontinenter, er det samtidig en god idé at vælge en fragt operatør med speciale inden for netop dette område. Et sikkert bud på en sådan virksomhed er UPS, som er i blandt de mest kendte aktører på markedet.

Med UPS er du sikker på, at din forsendelse får en professionel håndtering, og at den når sikkert frem til sin destination – i intakt stand. UPS, som er et fragt- og distributionsselskab med amerikanske rødder, har en god statistik og et uplettet ry, hvilket har bidraget til, at firmaet har kunnet opnå og bevare en plads i den absolutte spydspids inden for feltet. Når du vælger UPS til at tage sig af din forsendelse, er du sikret en operatør, som har et solidt logistisk netværk over hele verden.

Find din UPS forsendelse hos pakke.dk og bestil den online

Hvis du gerne vil anvende UPS som leverandør af dine forsendelses løsninger, kan du via det smarte sammenlignings modul på pakke.dk finde nøjagtig den løsning, som passer til dine behov. Alt, hvad du skal gøre, er at indtaste din forsendelses data og dimensioner (forsendelsens destination, type, mål og vægt) – så finder pakke.dk automatisk den billigste model. Og du kan bestille din forsendelse med det samme, ligeledes via pakke.dk.

Du kan læse mere om international forsendelse på pakke.dk

More articles