Drømmer du om en nem ferie med vennerne, hvor I ikke behøver at diskutere, hvor I skal hen at spise, og hvor mange penge I vil bruge på det, er en all inclusive ferie lige noget for dig. Der er al mad og drikke betalt på forhånd, hvilket betyder, at I absolut ikke behøver at bruge tid på at finde ud af, hvor I skal spise: Det skal I selvfølgelig på hotellet. Der kan I vælge mellem en lang række forskellige former for mad og drikke, hvilket betyder, at der er noget alle – også din allermest kræsne ven. 

Et af de steder, der er rigtig godt at tage hen, hvis I gerne vil på en all inclusive ferie er Golden Sands i Bulgarien. Som navnet antyder, har de en virkelig lækker sandstrand, og på en Golden Sands all inclusive ferie, behøver I derfor kun at tænke på at have det sjovt og nyde stranden. 

Der findes en række forskellige bureauer, der arrangerer all inclusive ture til Golden Sands. Et af dem, der har mange års erfaring på området, er DUF-rejser.dk. De arrangerer udelukkende ferier for unge, hvilket betyder, at de hele tiden går efter de hoteller og de områder, hvor der er mange andre unge mennesker. Dermed kan du være sikker på, at du kommer til at have det rigtig sjovt, når du er af sted på ferie. Det er ikke bare sammen med dine venner, men også med alle de andre unge, der er af sted. 

Det bedste tidspunkt at tage til Golden Sands på er i sommeferien, hvilket passer meget godt sammen med, at det er der, hvor de fleste af os kan holde ferie. Der er dejlig varmt i de måneder, hvilket giver dig masser af solskinstimer til at nyde den lækre strand eller hænge ud ved hotellets pool.