Kan personen bag dig lige hjælpe med den her dobbelte altandør?

04 July 2022
Anders Lundtang Hansen

Du havde ellers en forventning om, at du selv kunne klare at åbne den dobbelte altandør fra Klarfonster.se, som du står overfor, men du har tydeligvis overvurderet, hvor meget det var muligt at have i hænderne samtidig med, at du kunne åbne den.

Du kan sådan set godt se døren til altanen, så du er ikke for overlæsset, men du kan ikke få et par fingre fri til at åbne den.

Eller også forventede du et andet slags håndtag til at åbne døren med, for du er ikke vant til at begå dig i dette hjem, og du synes, det er lidt pinligt at gå retur og bede om hjælp.

Desuden er du ikke sikker på, at du kan gå så langt tilbage med alle de ting her, som du bærer på, uden det kommer til at gå galt.

Dubbel altandörr

Der kan være hjælp at hente til at komme gennem den her dobbelte altandør

Desværre er der ikke lige nogen på den anden side af altandøren, du kan kalde på og få til at åbne døren for dig, og du ville da heller ikke være sikker på, at du ville kunne blive hørt gennem glasset, hvis du ikke blev spottet.

Der er ikke nogen omkring dig heller, da du forsigtigt forsøger at kigge rundt, men netop som du er ved at opgive, kan du se, at der er hjælp at hente:

Der kommer nemlig en person bag dig, som der ikke nødvendigvis skal samme vej, men personen kan måske lige bruge den korte tid, som det tager, på at hjælpe dig.

Så er spørgsmålet bare, om der er plads ved den dobbelte altandør her, for selvom det er en dobbeltdør, så står du og falder, vedkommende skal nok fordi dig, for personens arme er ikke lange nok til at når forbi dig, og hvis der så går døre ud 90 grader fra døren på hver side af den, så kan det godt blive snævert.

Heldigvis ser det ud til at lykkes i sidste ende!

More articles