Vink farvel til skæve tænder med en invisalign behandling

30 april 2021
Silje Hansen

En invisalign behandling kan blandt andet hjælpe dig med at rette op på skæve tænder, store mellemrum mellem tænderne, eller hvis du f.eks. har overbid eller underbid. Der er desværre mange der som unge eller voksne ender med at få skæve tænder. Da man oftest forbinder en tandbøjle med de synlige togskinner, vælger mange ikke at få udført en tandregulering. I stedet ender man med at blive stærkt utilfreds med ens tænder, og kommer til at holde igen med at smile eller grine med tænderne. Det kan være en stor begrænsning man udsætter sig selv for, hvilket kan være belastende i længden.

Nu har du heldigvis mulighed for at få rettet op på dine tænder, så du igen kan smile og grine, uden at være utilfreds med dine tænder. Med en invisalign behandling får du en effektiv og diskret behandling, der vil give dig et smukt og naturligt smil.

 

Hvorfor skal du vælge en invisalign behandling som tandregulering?

En invisalign tandregulering er en utrolig sikker og diskret behandling. Her får du designet en gennemsigtig tandbøjle, som du skal have på. Den bliver tilpasset og skræddersyet, så den passer til dine tænder og mund. På denne måde kommer den til at sidde helt tæt, så man næsten ikke kan se, at du har bøjlen på. 

Det er en behandling som gør, at du let kan tage bøjlen af og på. Det betyder i praksis, at du kan spise og drikke lige det du har lyst til. For at få den bedste effekt af bøjlen, er det vigtigt at du er opmærksom på, at du har bøjlen på i minimum 22 timer i døgnet.

Book en tid til en invisalign behandling her

Du har nu muligheden for at rette op på dine skæve tænder eller lukke de store mellemrum mellem tænderne med en invisalign behandling.

Flere nyheder