Skal der lige nogle ekstra PowerPoint kurser til?

14 juni 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Der er næsten ikke noget mere sørgeligt, end at der ikke er nogle, der ikke dukker op til ens fest, når man har brugt så lang tid på at planlægge den.

Desværre kan det bare ske med force majeure, at der kommer noget i vejen i sidste øjeblik, som man bare ikke kan gøre for, så man er nødt til at melde fra – og det kan ske for mange endda, for det kan være en snestorm, som der lukker af for trafikken.

Hvis man så har sådan noget med et PowerPoint kursus, som man udbyder, så er det ønskværdige jo, at der dukker lige så mange op, som der er plads til, for det er jo surt, hvis man skal afvise nogle efter først til mølle-princippet og henvise dem til næste gang, der er et kursus af samme type.

Men hvis man nu oplever, at det er rigtig mange, der gerne vil med dette kursus, så bør man måske finde en anden løsning.

powerpoint kurser

Der er behov for at oprette et kursus mere i PowerPoint

For det er jo en skam, hvis man må afvise så mange, men det er også klart, at det kan være svært at oprette et kursus mere med så kort varsel, for det skal jo have samme kvalitet som det oprindelige.

Så man er nødt til som kursusudbyder at være ærlig overfor sig selv, om man kan være bekendt at oprette et mere nu, eller man bare gør det for at få flere penge i kassen.

Men det kan så være noget, som man har in mente til næste gang, at man skal være parat til at oprette et kursus mere i PowerPoint, hvis man oplever, at der kommer mange flere, end hvad man havde regnet med.

Med tiden kan man også finde ud af, hvornår det er, at der er så mange, der tilmelder sig, så man kan forberede sig.

Flere nyheder