Med et fadølsanlæg bliver firmafesten bare lidt sjovere

02 september 2021
Emilie Ann Jacobsen

Holder I ofte fester i dit firma, kan det være en ide for jer, at I anskaffer et fadølsanlæg. Med anlægget kan I servere lige så mange fadøl, det skal være. Det vil helt sikkert være noget, der er med til at sætte gang i festen. Samtidig er det med til at gøre, at I kan skabe en rigtig bar. Hvis der er et festudvalg i firmaet, kan I jo skiftes til at stå i baren. Så kan de andre komme og hente eller købe øl hos jer, alt efter hvad I bestemmer jer for. 

Et af de steder, hvor I har mulighed for at købe et fadølsanlæg, er hos torstein.dk. Det er en webshop, der har specialiseret sig i at forhandle alt til fester. Det er både i forhold til at servere øl, sodavand og drinks. Derfor har de selvfølgelig også et stort udvalg af forskellige former for fadølsanlæg, som I kan vælge imellem. Læs mere på https://www.torstein.dk/fadolsanlaeg-78 

Byg en lille bar op i virksomheden

Hvis det er en lille virksomhed, kan I selvfølgelig starte med et mindre mobilt fadølsanlæg. Det er nemt for dig at have med at gøre. Er I en større virksomhed, kan I dog godt starte med et af de større anlæg. Derudover kan I også overveje, om I vil have en mobil bar, det skal stå i. Det gør det nemt for jer at rulle fadølsanlægget frem, når der skal være bar – og så køre det væk igen, når festen er slut. Dermed er det muligt for jer at bygge en lille bar op i virksomheden. 

De fleste kan bedst lide at drikke kolde fadøl. Derfor er det en god ide, at I også køber et køleanlæg til fadølsanlægget. På den måde kan I nemt og enkelt holde øllen kold. Det er helt sikkert noget, som jeres kolleger vil sætte pris på. 

Flere Nyheder