Har du netop investeret i et hyggeligt hus, som skal tjene som ramme omkring familiens liv de næste mange år? Så bør du sørge for, at det er sat flot i stand, inden I flytter ind.

Du har nemlig mens samtlige rum i huset står tomme og umøblerede en unik chance for at få udført diverse reparationer og for at få renoveret gulve og vægge. Og til dette formål kan du med stor fordel anvende professionelle, faglærte håndværkere.

Hvorfor skal jeg lade en professionel maler male mit hus?

Måske tænker du at du gerne vil spare udgiften til aflønning af en faglært håndværker og derfor selv kaste dig ud i projekt indvendig maling af hus. Det er der mange bolig ejere som vælger – blot for at blive overraskede over hvor meget arbejde der egentlig er i denne opgave.

Det kan faktisk sjældent betale sig selv at male sin egen bolig hvis man regner det samlede antal arbejdstimer sammen med de direkte omkostninger ved indkøb af materialer. Du kan roligt regne med at sætte mindst en uge af til dit malerarbejde hvis du selv skal male samtlige rum i dit hus. Det er nemlig ikke blot et spørgsmål om at smøre et par spande maling ud over væggene.

Foruden et grundigt stykke forarbejde skal du regne med at lofterne også skal males. Dette er en temmelig slidsom opgave i sig selv. Og når væggene først står smukke og skinnende vil du hurtigt kunne konstatere at også det indvendige træværk – døre, skabslåger, fodpaneler, vindueskarme, dørrammer, gelændere og så videre – også fremstår noget slidt og trist.

Find den bedste maler i Frederiksværk hos Malerkanonen

Er Frederiksværk familiens nye hjemstavn bør du spille på de sikre heste og lade en Malerkanonen maler forestå den indvendige maling af din bolig. Find ham eller hende på Malerkanonen.dk.