Kan man male et badekar en anden farve?

06 oktober 2021
Emilie Ann Jacobsen

advertorial

Er dit badekar blevet misfarvet? Eller er du bare virkelig træt af farven på det? I det tilfælde kan det være, at du har overvejet: kan man male et badekar? Der er svaret: Ja, det kan man godt. Man kan sagtens male det. Man bør dog ikke være dig. Hvis du vil have et resultat, som er både flot og holdbart, bør du få en professionel til at male det for dig. 

En af dem, som du kan få til at male dit badekar, er emaljespecialisten.dk. De har stor erfaring på området, som deres navn også klart antyder. De bruger en særlig form for emalje, der er meget holdbar, hvilket betyder, at dit badekar vil kunne holde i mange år fremover. Det er rigtig rart for dig, at du ikke behøver at skifte det ud lige foreløbig. En omgang maling kan derfor enten være en måde at udsætte – med flere år – at du skal have udskiftet dit badekar og måske renovere hele dit badeværelse. 

Giv badekarret i lejeboligen en omgang emalje

Har du en bolig, som du lejer ud, kan det betale sig for dig, at du giver badekarret der en omgang emalje fra tid til anden. Det er nemlig ikke alle lejere, der passer lige så godt på tingene, som hvis det var deres egne. Derfor kan det være, at der kommer nogle skrammer på badekarret. 

Særligt hvis det for eksempel er et sommerhus, du lejer ud, kan der være nogle, der ikke passer lige så godt på det. Samtidig er der jo rigtig mange lejere. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at passe godt på badekarret. 

Emalje kan fungere som en form for vedligeholdelse af et badekar. Hvis du passer godt på det efterfølgende, kan du få det til at holde i 10-20 år efter, at der er kommet emalje på. 

Flere nyheder