Hvordan foretrækker man det lige med det her vikarbureau?

08 June 2022
Anders Lundtang Hansen
image

editorial

At være ved et vikarbureau som en person, der søger arbejde, indebærer jo i sagens natur, at man er tilknyttet stedet for at finde ansættelser, der kan være kortere eller lidt længere perioder, men hvis de begynder at strække sig over længere tid, så kan man begynde at overveje, om det er ved at være på tide, om man ikke bliver fastansat, da de tydeligvis har brug for en, og man nu kender stedet rigtig godt.

Men sådan noget med kortere og lidt længere ansættelsesperioder er jo noget, som der er lidt relativt fra person til person samt arbejdspladsen, så det kan der være delte meninger om.

Man kan måske føle, at nu har man været det samme sted i flere måneder, og så vil man da gerne ansættes, men arbejdspladsen kan måske mere se det som en prøveperiode, hvis andet ikke er aftalt – og måske overvejer de slet ikke at ansætte dig.

vikarbureau

Nogle vil være længere eller kortere på stedet takket være vikarbureauet

Men så er der dem, der netop kan lide det med at være tilknyttet et vikarbureau, fordi man kommer ud for så mange forskellige arbejdspladser, møder en masse mennesker og bliver udfordret.

Man foretrækker den type rodløshed, og man kan sagtens få det til at hænge sammen; så når man begynder at mærke, at man har været det samme sted for længe, så gror man fast, og man vil egentlig gerne videre i teksten.

Så der skal ikke gå for lang tid det samme sted, så selv hvis man bliver tilbudt en forlængelse eller ligefrem en fastansættelse, så er det ikke ligefrem noget, der hiver i en.

Man skal jo både have det godt med den arbejdsform og den arbejdsplads, man er ved, og det er ikke altid, at andre kan forstå det, men det vigtigste er trods alt, at man selv trives der.

More articles