Facaderenovering af den slags arbejde, hvor man ikke kan kigge væk i bare kort tid, uden tingene kan risikere at forandre sig til det værre, så det handler altid om at være parat, mobil og ikke mindst omstillingsparat, når du skal foretage facaderenovering.

Måske var det ligefrem en idé at du fik hjælp fra en instans, der ville kunne hjælpe dig med planlægningen, eksekveringen og opfølgningen?

Her tænker vi ikke bare på, at der skal lægges et budget i forbindelse med en bestemt type facaderenovering efter de forhold, du ønsker dig, hvor der skal købes materialer ind, hyres assistenter, måske endda et helt arbejdsfirma til dette, men også meget mere.

De nuværende materialer på facaden skal tjekkes efter i sømmene, så man ved, hvad man har med at gøre. Man skal være enige om hos alle parter, hvor meget der skal laves, hvordan det skal gøres, hvad fremgangsmetoden er og – ikke mindst – have en grundig arbejdsfordeling, som man ikke viger fra.

Udfordringen med en facaderenovering er også, at den foregår udenfor, og når man først er nået et stykke i processen med renoveringen, så er det lidt som at have et åbent sår stående på forskellige stadier.

Derfor skal man altid være varsom og holde godt øje med, hvor man er nået med dette projekt. Dette gælder både i forhold til, at man overholder tidsplanen, følger budgettet, får arbejdet igennem uden at stresse – samt at holde øje med vejret.

Vejret er jo virkelig omskifteligt herhjemme i Danmark, som du nok ved, så derfor kan man have godt arbejdsvejr den ene dag, mens det blæser og øser ned med regn den næste, som der intet varsel var om.

Lyder det også som en stor mundfuld, du lige puster ud over, når du skal til at lave facaderenovering? Så er det heldigt, du ikke står alene, for du kan hjælp til dette her: renoveringshjaelp.dk