Gør din lejlighed klar til udlejning ved at slibe gulvet

17 May 2018
Emilie Ann Jacobsen

editorial

NHvis du gerne vil udleje din lejlighed, kan det være en god ide, at du gør den i stand, inden du lægger den på en udlejningsside. Ved at bruge lidt penge på at sætte den i stand vil du nemlig som regel kunne få langt flere penge, når du lejer den ud. En lejer vil meget hellere bo i en lejlighed, der er flot istandsat frem for en lejlighed, der ser lidt slidt ud. Ved at investere lidt vil du derfor som regel kunne tjene utroligt meget. 

Et af de områder, hvor det virkelig batter noget, at du gør noget ved dit hjem, er dit gulv. Et trægulv bliver hurtigt slidt, og en potentiel lejer vil ikke blive begejstret, når han eller hun kommer ind og ser, at gulvet er helt slidt. Så vil de måske forlange, at huslejen bliver sat ned. Eller at de i hvert fald ikke skal betale for, at gulvet bliver ordnet, når de flytter ud. 

Heldigvis kan du nemt finde et firma, der kan ordne gulvene for dig. Hvis du leder efter gulvafslibning i København, er der endog mange firmaer, der kan hjælpe dig med at ordne dine gulve. Det gør, at det nærmest kan blive svært for dig at vælge, hvem du vil have til at lave gulvet. 

Et af de firmaer, som du dog altid bør overveje, er gulvkanonen.dk. De har mange års erfaring med at ordne folks gulve. Det er både i store og i små lejligheder. Det er med til at gøre, at du kan få en meget kompetent og god service hos dem uden at skulle betale en bondegård for det. 

Når du får slebet dit gulv, får du det også lakeret bagefter. Hvis du allerede har fundet en lejer til at flytte ind i din lejlighed, kan det være en god ide, at du spørger ham eller hende, hvilken farve lak de vil foretrække. Det er med til at etablere et godt forhold fra start af. 

More articles