Gode råd til dig der søger en gulvlægger

15 oktober 2021
Steffen Petersen

editorial

En gulvlægger leverer en lang række tjenester, f.eks. installation eller reparation af dit gulv. De kan skabe en ny gulvbelægning til boliger og virksomheder for at holde overfladerne friske og opdaterede. Hvis du er interesseret i at hyre en gulvlægger til dit renovationsprojekt, så skal du læse med her. I dette indlæg vil vi nemlig komme omkring, hvordan du finder et godt gulvfirma/gulvlægger til dit projekt. 

1. Læs anmelder af gulvfirmaet

Det er altid en god idé at starte med at læse anmeldelser, før du hyrer professionelle ind til en opgave. Det er med til at fremme din beslutningsproces, fordi du bedre kan eliminere visse firmaer, der ikke har særlig god omtale. Du kan læse anmeldelser på Google eller Trustpilot. Her har tidligere kunder af gulvfirmaet skrevet deres vurdering af det færdiggjorte arbejde, som gulvfirmaet har leveret.

Det kan godt være lidt blandede anmeldelser, som du læser. Hvis det er udelukkende negativt, så bør du stærkt overveje at henvende dig til et andet gulvfirma.

2. Ring til gulvfirmaet

Det kan sommetider godt hjælpe at ringe til det pågældende gulvfirma, for at høre mere om deres arbejdsmetoder og de ydelser, som de kan tilbyde. Det kan give dig et bedre overblik over, hvilket type af gulvfirma du har med at gøre. Her kan du også få et uforpligtende tilbud på den opgave, som du ønsker at få klaret. Det kan også være, at de sender en af deres gulvlæggere ud til dig, for at vurdere tilstanden af dit gulv. 

3. Indhent flere tilbud

Hvis du er tvivl om hvilket gulvfirma, som du bør hyre, så kan vi anbefale du indhenter flere tilbud fra forskellige gulvfirmaer. Her kan du bedre tage et kvalificeret beslutning om, hvilket firma du bør hyre. Der kan være stor forskel i pris, så derfor er det rart at vide, hvor meget du kan spare hos de forskellige gulvfirmaer. Det kommer naturligvis også an på det mængde arbejde, som du skal have klaret. Vi anbefaler, at du kontakter et sted mellem 2-3 gulvfirmaer.

Hvis du mangler et godt gulvfirma til dit projekt, så kan vi anbefale, du kontakter Kenn dit gulv. Dem kan du kontakte via dette link: https://www.kennditgulv.dk/gulvfirma/gulvlaegger_lyngby.

Flere Nyheder