Fotokunst er noget af det smukkeste, man kan have hængende derhjemme

08 September 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Selvfølgelig kan plakater med et fiktivt motiv, der er tegnet eller malet, være virkelig flot, men der er bare noget ved plakater med fotokunst, der gør, at man kan fordybe sig i den slags i virkelig lang tid.

Der er også en grund til, at fotografer får fornemme priser, når de fremviser et portræt, om det så var nøje kalkuleret, hvor man har sat det hele op, og man har redigeret længe, eller man bare lige var på det rette sted på det rette tidspunkt og indkapslede et stykke verdenshistorie.

Den slags er i nyere tid blevet restaureret, når der er tale om gamle motiver, så detaljerne står helt nøje frem, som var motivet fanget i går.

Dette kan man så skalere op til en gigantisk plakat, som der kan pryde en hel væg, og man kan næsten høre de lyde, der var der, og man kan dufte, hvordan det kunne have været at være der.

fotokunst

Fotokunst giver en fordybelse

Man kan blive ved med at opdage noget nyt ved det her fotokunst hver gang, at man kigger på det, og man ser ens gæster, der får det samme imponerende blik, som man selv gjorde, da man opdagede det første gang, hvorfor man bare måtte eje det.

Gæsterne spørger da også, hvor man har købt dette fotokunst henne, så de selv kan finde deres egen udgave til hjemmet – for man vil så sandelig ikke af med ens egen udgave.

Det bliver et godt samtaleemne med sådan noget fotokunst, og sådan en samtale kan så stikke i forskellige retninger med interesse, snak om historie og meget andet.

Heldigvis kan man finde mange forskellige typer af fotokunst, som man kan have hængende derhjemme, så der venter altid nogle nye og spændende motiver og venter på, at man får dem hjem og hængt op.

More articles