Det sidste farvel på en god måde

Det vækker for det meste stor sorg, når nogen i familien eller omgangskredsen går bort. Årsagerne til et dødsfald kan være vidt forskellige, men fælles for dem er, at de efterladte har brug for en hjælpende hånd til at komme igennem en meget sorgfuld periode. I forbindelse med et dødsfald er der nemlig en lang række praktiske og juridiske ting, som der skal ordnes. Det handler både om, hvordan den afdøde skal stedes til hvile, og så er det juridiske omkring bodelingen. Alt dette kan begravelsesforretningen Per Wraa være behjælpelig med. For i bedemandsjobbet ligger nemlig både det at være en praktisk hjælper og samtidig en varm støtte, så de efterladte kan få sagt farvel på en god måde.

En dyb respekt for de efterladte

Begravelsesforretningen Per Wraa har i mange år hjulpet randrusianerne og andre efterladte i området til en afdød med at gennemføre begravelse og bisættelse i Randers. Foregår ceremonien i Folkekirken, så vil det som regel være præsten, der styrer forløbet. Men er afdøde ikke medlem i Folkekirken, kan den sidste afsked foregå i et kapel, hvor bedemanden gerne er den, der er tovholder på seancen. Begravelsesforretningen Per Wraa er medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd, hvilket er din garanti for at få en professionel bedemand, der har en meget dyb respekt for det arbejde, der udføres hos de efterladte.

Lytter til de pårørende

Selvom vi alle godt ved, at vi en dag må sige farvel til vores allerkæreste, så kan et dødsfald være svært at overskue. Her kan du med en bedemand fra Begravelsesforretningen Per Wraa få den støtte og praktiske hjælp, der gør det muligt for dig at komme igennem sorgen. Bedemanden arbejder ud fra devisen, at vi mennesker har to ører og kun en mund. Det betyder, at der bliver lyttet mere end der tales. Der skal kort og godt lyttes til, hvordan de pårørende gerne vil have alt det praktiske vedrørende afdøde ordnet, så livet kan gå videre på den bedste måde.