Få malet dit rækværk af en maler

07 August 2020
Lotte Hindsberg

editorial

Har du et hus med en have har du også ofte en del træværk. Det kan være alt fra en facade til en træterrasse til et rækværk lavet af træ. Det er træværk der med jævne mellemrum skal vedligeholdes. Træ skal have noget pleje. Det kan enten være en beskyttende olie eller maling. Hvis det ikke får det vil det rådne langt hurtigere, end hvis det får træpleje. Du kan enten selv vælge at bruge en weekend eller 2 på at vedligeholde og male. Alternativ kan du får et malerfirma i Næsted til at gøre arbejdet. 

Få rækværket sandblæst

Hvis du gerne vil have et rigtig flot resultat og ikke ønsker, at du skal have det malet igen om få år, er det en god ide at starte med at få dit rækværk sandblæst. Det fjerner al gammel maling, snavs, alger og hvad der ellers må have samlet sig på rækværket. En sandblæsning efter lader træet rent og det betyder, at det endelige resultat bliver langt flottere og holdbart, end hvis du blot får malet det over. 

Brug tid på at få det bedste resultat

Med mindre at du allerede kender en god maler, er det en god ide at sætte tid af til at finde den helt rigtige. Det er ikke nok bare at ringe til den første og bedste. Skriv, ring eller mail til flere og få dem til at sende dit et tilbud. Det skal være et tilbud der også fortæller hvilken slags maling de benytter. Det er vigtigt fordi er malingen dårlig skal du have malet igen langt hurtigere end hvis der er brugt en ordentlig kvalitetsmaling. 

Husk også at tjekke de forskellige malere på Trustpilot og se hvad tidligere kunder har skrevet. Du skal ikke se på de bedste og dårligste anmeldelser, men om der er noget der går igen i de forskellige anmeldelser.

More articles