Få en særlig social dining-oplevelse

15 January 2019
Tina Høy

editorial

Bryggerboligen Malt – en særlig oplevelse

Skal du ud og spise med en flok venner, du ikke har set længe og vil gøre det til en særlig oplevelse? Eller skal du ud med en god ven eller kæresten og vil egentlig ikke bruge tid på at gennempløje menukortet? Så synes du måske, det kunne være befriende at komme på en restaurant, hvor du kan have tillid til, hvad kokken vælger til jer. Bryggerboligen Malt i Århus kan samtidigt tilbyde mere end bare en restaurant, så prøv den, hvis du vil have udvidet oplevelsen til kun at gå ud og spise den sædvanlige bøf. 

Social dining

Når du er ude at spise, er det svært at vælge, for mange gange vælger du 1, 2 eller 3, retter, og så er det den smagsoplevelse, du får. Hvis du ikke bryder dig om det, er portionen valgt. Ofte får vi store portioner og spiser os meget mætte i den samme ret. Det geniale ved delemad/social dining er, at du får smagt en masse forskelligt, og dine smagsløg bliver tilfredsstillet i højere grad, end når du spiser dig mæt i én portion. Danskerne har taget tapas til sig, så hvorfor ikke prøve social dining.

Bryggerboligen Malt i Århus tilbyder, at I kan vælge 8 eller 12 retter, som køkkenet selv sammensætter. Det er dog også muligt at vælge enkelte retter fra a la carte-kortet. Malt serverer spændende mad, og du er nærmest garanteret noget, du ikke har smagt før – og endda til overkommelige priser. Fx er januartilbuddet 6 retter (3 serveringer) til kun 250 kr. Hertil evt. udvalgte øl- eller vinmenuer. For at friste dine smagsløg kan nævnes fra nogle af menuerne: Brisler menuiére og salvie, palmekål, røget marv og cremolata samt øllebrød, brombær og malt-is.    

Du kan også vælge en ølsmagning med 10 lækre serveringer og fantatisk specialøl. Maden er målrettet de forskellige øltyper og -smage. 

More articles