Skal dine VVS-installationer i køkkenet eller i dit badeværelse moderniseres – måske i forbindelse med en renovering? Så bør du kontakte en lokal autoriseret VVS-installatør med henblik på et tilbud.

Hvorfor må jeg ikke selv udføre VVS-arbejde i min egen bolig?

Uanset om du bor i eget hus, eller om du bor i en etage ejendom som du deler med mange andre, er det ifølge gældende dansk lov forbudt for dig selv at rode med de faste installationer i boligen. Amatør VVS arbejde er ganske simpelt forbundet med en alt for høj risiko.

Selv om du mener dig udmærket i stand til selv at løse de VVS opgaver, som måtte opstå i forbindelse med renoveringen, skal der ikke særlig meget til før det går galt, og du sætter eget og andres liv på spil. Det kan for eksempel være i forbindelse med afvikling eller omdirigering af en gas ledning. Hvis sådan én springer læk kan det medføre farlig – i værste fald dødelig – kulilte forgiftning, eller måske en alvorlig gas eksplosion.

Får du ved et uheld forårsaget tilbageløb i de vandledende rør kan dette føre til sammenblanding af spildevand og drikkevand, med grimme forgiftninger til følge. Og skulle du være så ”heldig” at dit klamphuggeri udelukkende medfører materielle skader – for eksempel ved oversvømmelse – kan du være sikker på at forsikringen ikke dækker, da arbejdet ikke er udført af en autoriseret VVS installatør.

Hvor kan jeg finde en VVS mand i Dragør?

Hvis du vor på Amager, for eksempel i Kastrup, Tårnby, Sundby eller Dragør, kan du altid kontakte Claus A. Axmark VVS for et tilbud på professionelt udført VVS arbejde. Claus A. Axmark VVS har mange års erfaring med VVS arbejde i private hjem. Få et skarpt tilbud på VVS i Dragør via hjemmesiden caavvs.dk