Få den bedste juridiske rådgivning til erhverv hos en dygtig advokat

10 April 2020
Astrid Pedersen

editorial

Mangler du en juridisk sparring partner til din virksomhed, eller en hjælpende hånd til firmaets lega afdeling? Så kan du med fordel tjekke den etablerede advokat virksomhed Holst, Advokater.

Hvem er Holst, Advokater?

Holst, Advokater er en velrenommeret advokat virksomhed med rødder i den århusianske advokat verden. Den dag i dag har Holst, Advokater kontorer i både Århus og København, hvorfra firmaet tager imod klienter fra hele Danmark og fra resten af verden.

Holst, Advokaters arbejde bygger på en grundlæggende iagttagelse af høje professionelle og etiske standarder, og har samtidig kunden i det absolutte centrum. Du kan således med Holst, Advokater være sikker på en sober og veludført advokat tjeneste, som giver dig bonus i det lange løb.

Hvordan kan Holst, Advokater hjælpe mig og min virksomhed?

Holst, Advokater kan hjælpe virksomheder inden for områder så som arbejds og ansættelsesret, erstatning og forsikring, fast ejendom og entreprise, immaterialret, markedsførings og konkurrenceret, international ret, miljø og planret, offentlig ret, kommunal ret og forvaltningsret, rekonstruktion og insolvensret samt selskabsret og erhvervsret.

Der ud over yder Holst, Advokater rådgivning inden for IT og telekommunikation & komplekse kontrakter samt persondata lovgivningen – to områder, som har fået stærkt fokus inden for de seneste år. Holst, Advokater kan også hjælpe i forbindelse med rådgivning af almene bolig organisationer og kommuner, idet advokat firmaet har stor faglig viden og en dyb indsigt i de retsforhold oms gør sig gældende i disse sammenhænge.

Et andet stort speciale områder hos Holst, Advokater er juridisk rådgivning af private og offentlige energivirksomheder inden for alle energi og forsyningsretlige områder. Og så kan Holst, Advokater selvfølgelig yde juridisk bistand i forbindelse med retssager, voldgiftssager og mediering.

Du kan læse meget mere om Holst, Advokater og firmaets mange forskellige ydelser og services til virksomheder, privat personer og offentlige institutioner på hjemmesiden holst-law.com

More articles