Byggeudstilling giver inspiration

09 juni 2021
Johanne Hansen

Vi hungrer efter ny inspiration hele tiden

Når man skal til at bygge om eller renovere, eller man rent ud sagt har købt sig et splinternyt hus, ja så kan det nogengange være svært at finde ud af, hvor man skal hente inspiration henne. 

Nogle gider nemlig ikke have det som alle ens veninder har, og nogle følger strømmen men tilpasser med egne trends og stilarter undervejs. Vi er alle forskellige men en ting er fælles: Hvis man først er gået fuldstændig kold på indretning og inspiration, kan det virkelig være svært at komme videre. 

Mange bruger Instagram eller Pinterest for at kunne forestille sig diverse byggeprojekter. Dog kan det nogengange være svært at forestille sig det, når man kun kan se det visuelt. Man kan have brug for at kunne røre ved de forskellige ting og mærke sig frem til, hvad det egentligt er for noget byggemateriale, man har med at gøre. 

Derfor er der altså en fuldkommen overset ting os danskere ikke har gjort nok brug af: Byggeudstilling.

… og hvad er det så lige en byggeudstilling er?

Det ligger faktisk lidt i ordet: en udstilling af forskellige former for byggeri. Her kan du altså gå og fordybe dig i forskellige former for rumindretning og hvad der ellers hører sig med. Du kan se bud på forskellige sammensætning af møbler og rum, og måske bedre forestille dig, hvordan din drømme bolig kan se ud.

Derudover kan du selvfølgelig også få hjælp fra nogle af de eksperter, der går rundt omkring, og når det er sagt, også bare bruge dem som en sparrings partner. En sparrings partner der måske har et lidt mere objektivt blik på din sag end dig selv.

Du kan læse mere om et eksempel på en byggeudstilling her og se, hvad sådan en udstilling gaber over: https://huset-middelfart.dk/byggeudstilling/.

Flere nyheder