Broccolisalat – det perfekte tilbehør

02 June 2019
Michelle Løhde Nielsen

editorial

Broccolisalat er uden tvivl et tilbehør, der passer til nærmest det meste. Den passer perfekt til både kylling og fisk samt kød- og vegetarretter – eller bare som en ret i sig selv. Det er især, når temperaturen begynder at stige, at broccolisalaten kommer oftere og oftere på menuen, da den er særlig god til sommerens lækre grillmad. 

Salaten består af en masse skønne komponenter, hvor den sprøde broccoli og den cremede dressing passer helt perfekt sammen. Broccoli er typisk en grøntsag, som især børn kan være skeptiske over for, men sammen med bacon, dressingen og de søde tranebær bliver de lidt mindre skeptiske over for den sprøde grøntsag. 

Salaten er en favorit blandt mange, og både børn og voksne elsker den. Så hvis du er i tvivl om, hvad du skal servere som tilbehør til aftenens menu, så kan du trygt kaste dig ud i broccolisalaten. Den vil uden tvivl skabe begejstring hos alle, du serverer den for – uanset alder. 

En salat der er utrolig nem og hurtig at lave

Udover at smagen selvfølgelig er helt i top ved broccolisalaten, så er den også utrolig nem og hurtig at lave. Det er en salat, som ikke kræver de vilde køkkenevner, og det er derfor en ret, som alle kan lave. 

Så hvis du har fået lyst til at kaste dig ud i broccolisalaten, så bør du klikke ind på Alletiders Kogebog. Blandt de mange opskrifter kan du nemlig finde en skøn opskrift på broccolisalat, som er helt klassisk. Den kræver ikke alverdens ingredienser og er nem at kaste sig ud i. 

Servér broccolisalaten en almindelig hverdagsaften, til gæsterne en lørdag aften eller som en del af en buffet. Den passer perfekt både til hverdagsmad, men også til særlige lejligheder, da den er nem og hurtig at lave til mange mennesker. 

 

More articles