Bevar din smukke kulør med en aftersun lotion

17 August 2020
Astrid Pedersen

editorial

Sommertid er soltid – og de fleste af os tilbringer det meste af vore vågne timer uden døre. Mange mennesker vælger at bruge de lyse og solrige sommer måneder til at oparbejde og pleje en flot kulør. Dette sker for manges vedkommende ved timevis af afslapning under den brændende sol – også i middags timerne, hvor uv indekset er højt. Dette betyder at solens stråler er ekstra og særligt skarpe, og derfor kan beskadige huden.

Derfor er det vigtigt at du, såfremt du opholder dig udendørs i tidsrummet mellem 12 og 15, husker at beskytte især de mest sarte områder af din krop ved hjælp af en god solcreme med en høj solfaktor – helst omkring de 50.

Men selv om du er påpasselig i solen er det også vigtigt at pleje huden efter endt solbadning. Huden bruger nemlig utroligt mange ressourcer på at regenerere og har derfor brug for ekstra pleje. Og til dette formål finder du aftersun lotion.

Hvilken aftersun lotion skal jeg vælge?

Der findes en lang række plejende, kølende og forskønnende typer aftersun lotion. Ideelt set har du en aftersun lotion til hvert et tænkeligt formål. For eksempel er det en god idé at anskaffe en aftersun lotion som kan pleje din hud hvis den er blevet rød og en kende forbrændt. Denne type aftersun lotion kan for eksempel indeholde udtræk af Aloe Vera, en plante som er kendt for sine dulmende og helende egenskaber.

Føles huden ekstra varm i overfladen efter en lang dag med aktivitet og solbadning under åben himmel kan du med fordel anvende en aftersun lotion med kølende effekt. En sådan aftersun lotion kan for eksempel indeholde mentol, kamfer eller pebermynte ekstrakt. Dette er både behageligt og sundt for huden. Og skal du til fest om aftenen kan du anvende en aftersun lotion med glimmer eller med selvbruner effekt.

Find din aftersun lotion på sephora.dk

More articles