Amagers bedste malerfirma

23 november 2020
Tina Høy

Trænger din bolig til frisk maling?

Mange kaster sig ud i selv at male deres bolig, men der er forskel på gør-det-selv-løsninger og professionelt malerarbejde. Så hvis du hellere vil vælge en løsning, der resulterer i god kvalitet, og sparer dig for både tid og besvær, så vælg øens bedste malerfirma, MalerKanonen på Amager. Du slipper for uforudsete udfordringer, fejl og gulvpletter og får et godt og holdbart malerjob udført med garanti.

Den bedste maler på Amager

MalerKanonen kalder sig den bedste maler på Amager.

De har arbejdet med huse, lejligheder, vægge, lofter, træværk og større projekter. 

Hvis du netop har et projekt, hvor du har brug for ideer og inspiration, er de gode til at spørge ind til, hvilket resultat du ønsker, og nå derhen – og måske endnu bedre, end du havde regnet med. 

Få et gratis tilbud, der passer præcis til dig, på tlf. 71745353 eller skriv en mail på info@malerkanonen.dk.

Hvis du gerne vil vide, hvad det vil koste at få lavet din maleropgave, må du gerne kontakte os. Det afhænger af antal af rum, hvilke overflader, den nødvendige brug af materialer – og om rummene skal have mere maling end normalt. Vi kommer gerne og ser din bolig og giver en pris.

Det tager som regel ikke mere end få dage at få malet, men det afhænger selvfølgelig af opgaven. Hvis du ved, du har brug for hjælp på et bestemt tidspunkt, så book os med det samme, men vi kommer også med kun få dages varsel. 

Når vi er færdige, rydder vi naturligvis pænt op, og malingen er tør i løbet af 4-5 timer. Desuden skal du ikke betale, før du har godkendt arbejdet. 

En anmeldelse af Sandra fra Vanløse lyder, at efter en god indledende samtale, blev arbejdet udført til perfektion, og hun angiver 5 stjerner. 

Flere Nyheder