Vælg den rette dyreklinik i Værløse

25 November 2019
Astrid Pedersen
Vælg den rette dyreklinik i Værløse

Har du og din familie beriget husstanden med et nyt kæledyr, er I sikkert udmærket klar over hvor stort et ansvar der er forbundet hermed. Til alt held er der hjælp at hente hos jeres lokale dyrlæge. Og så er det bare om at vælge den rette dyreklinik Værløse fra begyndelsen.

Værløse Dyreklinik – veludstyret dyreklinik med mange kompetencer

Når du står for at skulle vælge en dyrlæge praksis eller dyreklinik, som kan varetage dit kæledyrs helbred de næste forhåbentlig mange år, kan du med fordel vælge Værløse Dyreklinik, hvis du er bosat i nærheden af Furesø området. Det er altid en god idé at vælge en dyrlæge eller dyreklinik, som ligger tæt på din bopæl. På den måde kan du spare dit kæledyr for den stress som er forbundet med lang transport tid.

Hvorfor skal jeg vælge Værløse Dyreklinik?

Værløse Dyreklinik er en all round dyreklinik, som foruden standard behandlinger så som vaccinationer og rutinemæssige helbreds undersøgelser også kan tilbyde mere omfattende røntgen eller ultralyds undersøgelser af dit dyr samt en række kirurgiske indgreb.

Samtidig råder Værløse Dyreklinik over eget laboratorium, hvilket sikrer hurtigt svar på diverse prøver. Hos Værløse Dyreklinik undersøges blandt andet for parasitter i fæces, lige som der kan foretages hudskrab, progesteron målinger ved parring, urinanalyser, blodudstrygning, blodsænkning og meget mere. Ved blodprøver kan svaret være klar i løbet af 1 – 2 timer. Denne hurtige svartid sikrer mulighed for hurtig diagnose, og en eventuel behandlings plan kan iværksættes med kort varsel.

Der ud over tilbyder Værløse Dyreklinik som en af de få dyreklinikker i regionen kiropraktisk behandling af især hunde. Hunde kan på lige fod med mennesker have stor glæde af justering af muskler og led, hvilket kan forbedre både kredsløb og hundens generelle velbefindende.

Du kan læse mere om Værløse Dyrekliniks forskellige ydelser på værløsedyreklinik.dk

More articles