Langt de fleste kontor baserede virksomheder verden over benytter Microsofts produkter. I disse dage er det især populært at benytte Microsoft Office 365 pakken som fælles arbejdsplatform. Microsoft Office 365 er en cloud baseret løsning hvilket betyder at alle de kendte applikationer i Microsoft Office pakken ligger tilgængeligt i skyen og ikke skal downloades og installeres individuelt på hver enkelt arbejdsstation.

Samtidig giver Microsoft Office 365 nogle særdeles anvendelige arbejdsredskaber når det handler om samarbejde og vidensdeling. Og så kommer Microsoft Office 365 pakken med en fuld backup og support løsning samt selvfølgelig løbende opdatering og opgradering af de enkelte applikationer.

Giv dine medarbejdere et Microsoft Office 365 kursus

Hvis du ønsker at dine medarbejdere skal kunne få det bedste ud af Microsoft Office 365 kan du med stor fordel forkæle dem med et kursus i anvendelse af den versatile arbejdsplatform. Med et Microsoft Office 365 kursus kan du sikre at dine medarbejdere har de stærkeste forudsætninger for at bruge de enkelte applikationer i deres arbejde, og at de kan anvende platformens mange muligheder i en kooperativ sammenhæng.

Dette kan være med til at optimere medarbejdernes work flow hvilket styrker såvel arbejdsglæden som produktiviteten. Og så viser du samtidig dine medarbejdere at du kerer dig om deres faglige udvikling og kvalifikationer.

Hvor kan jeg finde de bedste Microsoft Office 365 kurser i København?

Hvis kurset skal foregå i det københavnske kan du med fordel vælge 4D som din kursus udbyder. 4D tilbyder en bred vifte af IT relaterede kurser målrettet det danske erhvervsliv, her under en del kurser i Microsofts produkter – og altså også Microsoft Office 365.

Hvis du er i tvivl om hvilket Microsoft Office 365 kursus du skal vælge kan du altid deltage i et gratis seminar Office 365 – Et overblik. Du kan læse mere, og kontakte 4D via hjemmesiden https://www.4d.dk/kurser/online-services/office-365