Mange fordele ved at vælge et håndlavet linoleumsbord

07 december 2021
Emilie Ann Jacobsen

advertorial

Hvis du er på udkig efter et nyt sofabord, er du måske nu ved at finde ud af, hvilket et det skal være. Der er da også utrolig mange forskellige at vælge imellem, og det er derfor ikke underligt, at det er svært for dig at finde ud af, hvilket der vil være helt det rette for dig. 

Vi vil foreslå, at du vælger et sofabord i laminat. Det kan for eksempel være et fra hipstory.dk. Deres sofaborde bliver nemlig fremstillet i hånden. Dermed er du sikker på, at de har en virkelig høj kvalitet. En maskine vil jo aldrig kunne fange de samme fejl, som et menneske kan. Det sikrer dig altså klart den bedste kvalitet. 

Derudover gør hipstory.dk meget for at udvælge det allerbedste træ til deres borde. De vælger derfor kun træ fra bæredygtige skovbrug. Dermed er du sikker på, at dit nye sofabord er så miljøvenligt som muligt. Det er jo rart, at du også kan sætte flueben i den boks, når du køber nyt sofabord. 

image

Minimalt vedligehold og nemt at rengøre

Et sofabord skal selvfølgelig ikke kun se flot ud og leve op til dine etiske og moralske overbevisninger. Det er også vigtigt, at det passer til din hverdag. De fleste mennesker gider ikke at bruge en masse tid på at vedligeholde deres sofabord. Gælder det også for dig, vil et sofabord fra hipstory.dk også være det rigtige for dig. Det kræver nemlig kun minimalt med vedligehold – på trods af, at det er fremstillet i træ. 

Derudover er sofabordene fra hipstory.dk meget nemme at rengøre. Det er jo også vigtigt i en travl hverdag, hvor I måske fra tid til anden sidder og spiser mad i sofaen, eller børnene har spildt noget på sofabordet. Der er det rart, at du hurtigt kan gøre det rent bagefter. 

Flere nyheder