En gang imellem kan vi alle trænge til lidt ekstra luksus i hverdagen – og hvad er mere afslappende og samtidig forfriskende for krop og sjæl, end et velgørende karbad? Langt de fleste mennesker sætter pris på at stig ned i et veltempereret badekar, fyldt med blødgørende salte, velduftende olier eller sågar helsebringende urter, akkompagneret af dæmpet belysning, blid musik, og måske endda stemnings skabende stearinlys. Og så er et karbad en billig måde, hvorpå man kan bringe wellnees følelsen fra spa opholdet ind i sit eget hjem.

Et slidt badekar er en ”ren” bakteriebombe

Men hvis dit bade kar er slidt – og fremstår med tydelige tegn herpå – kan det være så som så med lysten til at tage lange, varme karbade. Et slidt badekar vil synes grimt og misfarvet, idet okker og kalk, som aflejrer sig i den slidte emalje, vil give tydelige gulligt bruge misfarvninger. Disse aflejringer er ikke alene frastødende at se på – dekan også fungere som prima grobund for bakterier og svampe, hvilket kan gøre dit badekar decideret sundheds skadeligt.

Få dit smukke og lækre badekar igen med en Emaljering af badekar

Måske går du og overvejer at skille dig af med det gamle slidt badekar – du får det jo alligevel aldrig brugt. Men hvis du rent faktisk er glad for et karbad i ny og næ, og sætter pris på den lille hverdags luksus, bør du overveje i stedet af få dit badekar re-emaljeret. Det er faktisk både billigere og mere tids besparende end at skulle til at bortskaffe badekarret. Emaljering af badekar med ny emalje tager allerhøjest et par timer – og efter et døgns tid er den nye emalje hærdet tilstrækkeligt op, til at du atter kan nedsænke dit legeme i et lækkert og afslappende karbad.

Læs mere om emaljering af badekar på badekarsmaler.dk