Højttalere kan være et vidt begreb. Der findes stort antal, af forskellige slags højttalere. Det gælder om at finde en højttaler til lige præcis dit behov. Om du skal bruge kompakte-, gulv/front-, trådløse- eller indbygningshøjttalere.

Jeg har nydt lyder fra tidligere repræsentanter fra Mission MX-serien. Nu har jeg testet de mindre MX3’er, som har (a) en beroligende stamtavle og (b) meget at leve op til.

Heldigvis for alle interesserede (ikke mindst dig, der har lyst til at lægge gulv til et par højtalere til en virkelig god pris), kan MX3’erne være de bedste MX’er, jeg har hørt.

I modsætning til de fleste rivaler er MX3’erne designet til at arbejde med deres gitter på plads. De lyder også deres bedste, når de forbinder – men vi kan ikke andet end undre os over, hvorfor de har deres bindende stillinger halvvejs op i kabinettet, når alle andre sætter dem tæt på gulvet.

Ledende længder af kablet op på dine højttalere er ikke den mest elegante indretningsdekoration, vi nogensinde har set.

Opmærksom, kraftig og dynamisk

Heldigvis er det stort set omfanget af vores beklagelse. Efter at de er blevet testet i en rum tid, viser MX’erne en opmærksom, kraftig og dynamisk lytning, ikke den mest ekspansive, vi nogensinde har hørt, men stramt og samlet i deres præsentation.

Du finder nærmest ikke det musik, som ikke er perfekt til MX3s fremadgående, angribende og udtryksfulde tilbøjeligheder – og spændende, men klar og fokuseret på samme tid. Missionerne integrerer klogt og tidligt og dømmer angrebet og henfaldet af basnoter lige så.

På trods af deres upåklagelige dance-floor legitimationsoplysninger har MX3’erne imidlertid subtiliteten og beslutningsbeføjelserne for at få mest muligt ud af materialet og kommunikerer vellydende.

Jeg fandt mine til en rigtig god pris et sted, som skal have mine største anbefalinger: Du finder helt klar de Bedste HiFi højttalere & udstyr hos HiFi-Freaks.